zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage valt onder de zorgmassage, is een Holistische massage en een zeer zachte massage waarbij je op je zij ligt om comfortabel te genieten van de subtiele strijkingen en knedingen, waarbij focus ligt op het beperken van vrijkomen van warmte om het lichaam en de baby een zo hoog mogelijk comfortgevoel te bieden. Om deze reden wordt er ook veel massageolie gebruikt bij deze massage

Een zwangerschap brengt veel veranderingen in het lichaam teweeg en vraagt veel energie. Deze ontwikkelingen gaan gepaard met tal van lichamelijke klachten. Een zwangerschapsmassage is dé manier voor de zwangere vrouw om weer volledig te kunnen ontspannen en tot rust te komen terwijl kwaaltjes worden verlicht.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat vrouwen die op regelmatige basis gemasseerd worden tijdens de zwangerschap, genieten van tal van positieve effecten in de prenatale en postnatale periode. Ook stelt men aanzienlijke voordelen vast tijdens de bevalling en komt het tevens uw baby ten goede.