Voetreflexologie

WAT IS VOETREFLEXTHERAPIE?

Voetreflexzonetherapie is al eeuwenlang een effectief gebleken natuurgeneeswijze. De voet weerspiegelt ons gehele lichaam. Ik maak gebruik van de reflexzones en meridianen op je voeten en onderbenen. Dit afhankelijk van de klacht.

Op de voeten bevinden zich reflexpunten die corresponderen met alle organen, klieren, spieren, botten en zenuwen in ons lichaam. Door massage op deze punten worden de organen en bloedsomloop gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd en je zelf genezend vermogen wordt in werking gezet. Het doel is het herstellen van de natuurlijke balans in alle functies van je lichaam. Zowel geestelijk als lichamelijk. Er komt weer evenwicht tussen hoofd, hart, gevoel en lichaam. Tevens brengt het een diepe ontspanning teweeg.

Voetreflexologie

- Werkt ontspannend en kalmerend

- De spieren en het hoofd komen tot rust

- Werkt vitaliserend

- De doorbloeding wordt gestimuleerd, zodra organen beter doorbloed raken, functioneren ze ook beter

- Verbetert de zenuwfunctie

- Geeft je nieuwe energie

Voetmassage

We beseffen het niet altijd maar heel ons leven lopen we er op. Onze voeten zijn zeer belangrijk en het is onze plicht om deze te verwennen. Heel ons lichaam staat beschreven op onze voeten. Door deze te masseren stimuleren we de doorbloeding van onze organen en lichaamsdelen.

Enkel Voetmassage: Voetbadje en een lekkere massage ook de onderbenen worden mee gemasseerd.

Bij Voetmassage Deluxe: krijgen hier de voeten dan ook de nodige aandacht. Na een voetbadje gaan we de voeten eerst scrubben, daarna gaan we ze inpakken met Sanza zakje en laten inwerken. Daarna wassen we de negatieve energie weg en gaan we ze lekker masseren. Dit is 60 minuten puur genieten. Na deze massage loop je op wolkjes zowel letterlijk als figuurlijk terug naar huis.

Photo by Faye Cornish on Unsplash