KALAHARI vindt haar oorsprong in Afrika.

Kwaliteit, exclusiviteit, kennis en kunde staan bij KALAHARI hoog in het vaandel. Dit geldt voor zowel de producten die zij leveren als de behandelingen die wij mogen geven.

Alle ingrediënten van Kalahari zijn gewonnen vanuit de Kalahari woestijn, door middel van plantaardige oliën en plantenextracten worden deze unieke producten samengesteld. Het zal direct de huid vernieuwen en voeden.

Huidverbetering, in combinatie met mooie natuurlijke ingrediënten en pure ontspanning.
Een authentieke beleving. Indrukwekkende cosmetische producten. Geboren uit de natuur, met zoveel zorg samengesteld en bereid. Met eerbied voor landschap en het milieu, met liefde voor moeder aarde. Dit willen wij graag delen met jou.

KALAHARI staat voor direct zichtbare huidverbetering met oogverblindend resultaat. Van exclusieve salon behandelingen tot aan de zalige huid verbeterende betaalbare thuisproducten.

Zoek je een allround product dat huidproblemen aanpakt en tegelijkertijd de nodige ontspanning te bieden heeft? Dan is KALAHARI het jouw merk! Het merk positioneert zich als resultaatgericht en prijs perfect.

Het resultaat van de behandeling zal zelfs de meest kritische klant verbaasd doen staan.

Met het gebruik van Kalahari producten kies je niet alleen voor een geweldige verzorging van je huid, het is ook maatschappelijk verantwoord. Met de aankoop van een Kalahari product steun je het:

  • Kalahari Food Programme: deze verstrekt goede voeding en ondersteuning aan kinderen en hun families.
  • Medical Outreach programme: verschillende gemeenschappen in heel Zuid Afrika ontvangen gratis medische zorg.
  • Bead Project: bij aankoop van een handgemaakt kralenarmbandje worden de deelnemende gezinnen ondersteund.
  • Micro Business Development: ondersteunt mensen door zakelijke vaardigheden en zelfontwikkeling aan te leren.

Het merk Kalahari is van House of African Beauty